abonneren

Google vernieuwt Docs Presentations

Google voegt meer dan 50 nieuwe functies toe aan Google Docs Presentations. Zo moet het programma beter concurreren met Microsofts Powerpoint en Apple’s Keynote.

Na een opwaardering van de documenten-editor en de spreadsheet-functionaliteit van Google Docs is nu Google Presentations aan de beurt. Het brengt de productie van slideshows op een hoger niveau.

Net als bij de Docs en Spreadsheets krijgt het programma een nieuwe layout. Verbeterd is de mogelijkheid tot samenwerking, zijn er animatievoorzieningen toegevoegd en is er een verzameling nieuwe thema’s. Ook is er nieuwe functionaliteit voor het maken van tekeningen en zijn er veel meer mogelijkheden voor het maken van tabellen.

Voor het gebruik van de nieuwe Presentations is wel een moderne browser nodig. De nieuwe functionaliteit wordt deze week uitgerold. Om het te gebruiken moet je de instellingen voor “Bewerken” aanpassen, te bereiken via de knop rechtsboven.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord