abonneren

Google verbetert Google+

Google voert nog voor de feestdagen een aantal verbeteringen door op de sociale netwerksite Google+. Hierbij zijn een aantal nieuwe functies.

Sommige daarvan stonden al een tijd op het wensenlijstje van vele gebruikers. Andere komen als een verrassing. Google zal de vernieuwing de komende dagen uitrollen.

Volumeregelaar
Je kunt de hoeveelheid berichten die je te zien krijgt nu regelen met een volumeregelaar rechtsboven in het scherm. Als je een berichtenstroom voor een kring geselecteerd hebt, kun je aangeven hoeveel van deze kring je wilt zien in de algemene berichtenstroom.

 

Notificaties
De rode notificatie-indicator krijgt meer informatie. Nu krijg je een preview van de informatie die door het bericht wordt aangegeven zoals een fotoviewer met foto's.

Meerdere beheerders
Het wordt nu mogelijk een Google+ pagina met meerdere gebruikers te beheren. Dit is vooral voor de zakelijke merkpagina’s belangrijk. Maximaal 50 gebruikers kunnen nu toegang krijgen tot een Google+ pagina. Ook wordt straks het aantal ‘volgers’ op een pagina getoond. Gebruikers die een pagina in hun kringen hebben opgenomen of die de pagina een +1 gegeven hebben tellen mee.

 

Foto's 
Google+ maakt het gebruik Google Photo in Google+ makkelijker. Kompleet met een handige interactieve fotoviewer.

 

Bron: Google blog

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord