abonneren

Google Translate app vertaalt foto's

Google timmert flink aan de weg met zijn Google Translate dienst. Onlangs heeft Google haar Google Translate app voor Android vernieuwd en voorzien van allerlei nieuwe mogelijkheden waaronder het vertalen van foto's.

Google heeft haar Google Translate app voor Android geüpdatet naar versie 2.5. Deze versie heeft een aantal handige nieuwe features waarvan één de mogelijkheid is om foto's te vertalen.

Foto's vertalen

Google Translate AppDe meest spannende nieuwe feature is echter de mogelijkheid om foto's te vertalen. Dit doe je door met je Android apparaat - die wel voorzien moet zijn van een camera - een foto te maken van de tekst die je wil vertalen. Denk bijvoorbeeld aan een menukaart in Rusland. Na de foto gemaakt te hebben moet je met je vinger de tekst markeren die je vertaald wil hebben en de Google Translate app doet de rest. Voor deze vertaalservice heb je wel een actieve internetverbinding nodig. Dat dan weer wel. Overige nieuwe interessante features zijn voice-to-text and text-to-voice vertaling in meer dan 64 talen en live vertalen terwijl je nog aan het typen bent.

Klik hier voor meer informatie over de Google Translate app.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Internet

Tags: Google Translate

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord