abonneren

Google Street View-auto's rijden weer

Deze week gaan de auto's van Google Street View in Nederland weer op weg. De auto's zijn enkele maanden van de weg geweest, nadat bekend werd dat er gegevens van draadloze netwerken werden verzameld.De auto's gaan ontbrekende straatbeelden en nieuwe locaties fotograferen.
Waar en wanneer dat precies gebeurt, is te vinden op de site "Where is Streetview".

Na de ontdekking van de ‘onbedoelde' netwerkactiviteiten heeft Google de auto's aan de kant gezet en is de zoekgigant in overleg gegaan met de toezichthouders. Google heeft naar eigen zeggen de nodige aanpassingen aan hun Street View-auto's aangebracht. Zo is de apparatuur waarmee de gewraakte informatie werd verzameld verwijderd. Nu kunnen de auto's alleen nog maar foto's en 3D-beelden verzamelen. Meer informatie hierover leest u hier.

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord