abonneren

Google past interface aan

Google is begonnen met het aanpassen van de gebruikersinterface van verschillende producten.

Terwijl wij in Nederland nog in afwachting zijn van de “Google Plus”-implementatie waarbij we waarderingen kunnen aangeven geven aan internetpagina’s, is Google vandaag begonnen met het aanpassen van de gebruikersinterface van de diverse diensten.

Zo is de Google Homepage nu voorzien van een zwarte navigatiebalk. Het gaat er volgens Google om de gebruikersinterface flexibeler te maken, aangepast aan de omstandigheden. Alles wordt gericht op het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de beoogde taken, waarbij rekening wordt gehouden met de beschikbare schermruimte. Vrijwel alle Google-diensten worden de komende maanden aangepast waaronder de zoekpagina, Google Maps en Gmail.

Afbeeldingen zoeken
Niet alleen het uiterlijk verandert, ook de functionaliteit wordt aangepast. Zo is het bij het zoeken naar afbeeldingen nu mogelijk om een afbeelding als zoekvoorbeeld naar het invulveld te slepen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord