abonneren

Google+ Pages: nu ook bedrijfspagina’s

Google+ voegt met ‘Pages’ de mogelijkheid toe om bedrijfs- of merkpagina’s te maken in Google+.Hiermee zet het bedrijf de volgende stap in de competitie met de sociale netwerksite Facebook.
Google Plus is Google's sociale netwerk dat door Google in juli van dit jaar is gelanceerd.
Het wordt met Google+ Pages mogelijk om een eigen pagina te maken op Google+ . Zo kan een bedrijf of merk een sociale band opbouwen met de Google+ gebruikers. Via de Google+ Pages kan een bedrijf  berichten naar zijn volgers sturen of een discussie voeren met zijn aanhangers.
 
Volgers kunnen laten merken fans van het merk of bedrijf te zijn door berichten met een +1 te waarderen. 
 
De nieuwe Google+ Pages is overigens niet alleen voor bedrijven; ook gewone privépersonen kunnen en pagina maken waarin ze een bepaald onderwerp willen promoten.
 

 
Direct Connect
Met Googlle+ Direct Connect kun je snel naar een Google+-pagina navigeren en deze toevoegen aan je kringen als je met Google zoekt. Door te zoeken op bijvoorbeeld +merk ga je direct naar de Google+ pagina van dat merk. Deze functie is nu nog niet volledig operationeel.
 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord