abonneren

Google+ open voor iedereen

Google heeft het sociale netwerk Google+ geopend voor iedereen. Google sluit hiermee de proefperiode af waarin in totaal meer dan 100 verbeteringen in de dienst zijn aangebracht.

Google gaat met Google+ de strijd aan met het wereldwijd grootste sociale netwerk Facebook. Google introduceerde Google+ drie maanden geleden als project, met beperkte toegang op uitnodiging.

Vanaf nu kan iedereen met een Google-account zich aanmelden als lid van Google+. Wie nog geen Google-account heeft moet eerst een account aanmaken. Bekijk ook het introductiefilmpje:

 

Nieuwe Google+ apps
Met de openstelling is er gelijk een grote update van de Google+-app voor Android uitgebracht. Hierin is de nodige functionaliteit toegevoegd en gewijzigd. Zo is het nu mogelijk om te videochatten met de AndroidApp als je Android-toestel een naar voren gerichte camera heeft. De Huddle-functie heet nu messenger, voor het snel uitwisselen van tekstberichten. Een belangrijke wijziging is dat de steeds groter wordende app nu ook op sd-kaart geĆÆnstalleerd kan worden, waarmee het kostbare toestelgeheugen gespaard wordt.

Nieuw in de webversie van Google is de tot voor kort opvallend ontbrekende zoekfunctie. Je kunt nu ook berichten en contacten zoeken. Toch handig voor een toepassing van een zoekmachinegigant.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie