abonneren

Google maakt meerdere accounts per browser mogelijk

Google is druk bezig met aanpassingen aan zijn diensten. Het is de bedoeling dat gebruikers met meerdere accounts (zoals een Gmail- en Google Apps-account) straks niet meer continu in en uit hoeven te loggen in hun webbrowser.De nieuwe multilogintool werkt op dit moment met Gmail, Google Calendar, Google Reader, Google Docs, Google Sites en Google Code.
Wel is het zo dat offline-ondersteuning voor Gmail hierbij vervalt. Log je in een Google-dienst in die meerdere logins nog niet ondersteunt (zoals Picasa), dan wordt de eerstgebruikte Google-login gekozen.

De tool bevindt zich in testfase; wanneer het beschikbaar komt voor normale gebruikers is nog niet duidelijk. Overigens is het binnenkort ook mogelijk om vanuit een Google Apps-account alle Google-diensten, zoals Blogger, Picasa en Reader, te benaderen. Deze diensten waren voorheen voorbehouden aan Gmail-accounts.

The Register

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord