abonneren

Google Latitude lokatiegeschiedenis

Google heeft een interessante functie toegevoegd aan zijn lokatiedienst Latitude. Mits de lokatiegeschiedenis is ingeschakeld kunt u zelf zien waar u bent geweest de laatste tijd.Het Big Brother gevoel begint hiermee dichtbij te komen.
Voor wie Google Latitude heeft ingesteld op zijn smartphone heeft Google nu een bèta functie toegevoegd aan Google Dashboard, voor het bekijken van de lokatiegeschiedenis. Zo vertelt de Dashboard-pagina u wat voor uitstapjes u heeft gemaakt. Ook rapporteert de pagina hoeveel tijd u thuis en op het werk hebt doorgebracht. Vooral voor de globetrotters onder ons die zelf niet meer weten waar ze overal zijn geweest, toch leuk om te weten? Er zijn natuurlijk ook mensen die liever niet willen dat Google dit weet, die kunnen Latitude beter uitschakelen. Vooralsnog kunt u alleen zelf uw Lokatiegeschiedenis bekijken. Ook kan de geschiedenis worden gewist.  Kijk voor uw eigen Lokatiegeschiedenis hier.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord