abonneren

Google koopt SocialDeck over

Google heeft wederom een overname gedaan. Dit keer gaat om SocialDeck, een bedrijf dat sociale mobiele games ontwikkelt. De aankoop lijkt wederom bedoeld om het nog te introduceren sociale netwerk van Google te versterken.Google koopt in rap tempo bedrijfje op met expertise in het sociale netwerkvlak. Het begon met Slide, Aardvark, Jambool en Jaiku.
Enkele dagen geleden ging het om Angstro, nu is SocialDeck aan de beurt. SocialDeck maakt mobiele games die speelbaar zijn over verschillende platformen, zoals BlackBerry en de iPhone. De games zijn ook op Facebook aan te sluiten. Wat Google precies van plan is en hoe deze overname zich verhoudt met de zware investeringen in gameontwikkelaar Zynga is niet duidelijk.

TG Daily

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord