abonneren

Google Instant nu ook in Nederland

Google Instant is werkt nu ook in Nederland. Google Instant toont zoekresultaten terwijl het zoekwoord nog wordt ingetikt.Al eerder werd Google Instant geïntroduceerd op een aantal (voornamelijk Engelstalige) Google websites.

Google's nieuwe manier van zoeken moet vooral sneller resultaat opleveren. De zoekresultaten worden ververst, terwijl de zoekopdracht wordt getypt. Dit zou volgens Google moeten resulteren in een gemiddelde tijdbesparing van 3,5 seconden per zoekopdracht.

Het kan zijn dat u op dit moment de functionaliteit nog niet ziet, maar dat zal dan snel komen. Google Instant werkt ook alleen met de browsers Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer 8. Later dit jaar zal ook de mobiele versie van de zoekmachine van deze functionaliteit worden voorzien. Gebruikers van Opera kunnen met een omweg gebruik maken van Instant. Zie hier hoe.

Standaard is de functie ingeschakeld maar indien het niet bevalt kan het worden uitgezet door op ‘instant is ingeschakeld' naast het zoekveld te klikken en vervolgens voor ‘Uitgeschakeld' te klikken.

Via WebSonic.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Laatste reactie