abonneren

Google homepage weer wit

Google heeft het experiment gisteren met een afbeelding als achtergrond op de homepage vroegtijdig afgebroken. Het standaard scherm is weer wit.Voor velen moet dit een opluchting zijn. De afbeelding op de homepage veroorzaakte insommige gevallen een aanzienlijke vertraging in het laden van de pagina.
Niet zo vreemd dat "remove google background" al snel op de zevende plaats van de meest gezochte onderwerpen terecht kwam. Het stoppen van het experiment kwam volgens Google als gevolg van een "fout" waardoor een link onder de zoekbalk die de verandering moest verklaren wegviel.

Vorige week heeft Google de mogelijkheid aangekondigd om eigen afbeeldingen als achtergrond op de Google homepagina te gebruiken. Om hierop de aandacht te vestigen werd gisteren een regelmatig wisselende afbeelding getoond. Een enorme hoeveelheid reacties heeft Google ertoe gebracht de witte homepage weer terug te plaatsen. Neemt niet weg dat u nog steeds uw eigen afbeeldingen op uw Google homepage kun laten zien.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord