abonneren

Google Doodle van UFO-incident Roswell

Google heeft een interactieve Google Doodle op zijn website gezet. Vandaag is het 66 jaar geleden dat The Roswell Daily Record krant op de voorpagina het nieuws schreef dat er een vliegende schotel was neegestort. De UFO zou zijn gevonden op een ranch in Roswell en in beslag zijn genomen door de Roswell Arm Air Field’s Intelligence office. Dit incident werd bekend als de Roswell UFO incident.

In de interactieve Google Doodle help je een buitenaards wezen weer terug naar huis te gaan door hem bepaalde taken te laten vervullen. De Google Doodle vind je op www.google.ca.  De vliegende schotel die door het leger in beslag zou zijn genomen zou door burgers zijn gespot begin juli 1947 in Nieuw-Mexico. Getuigen gaven aan een UFO in de lucht te hebben gezien en ook materiaal op de grond waarvan men niet wist wat het was, zelfs lichamen van buitenaardse wezens zouden zijn gezien. Helaas liep toen niet iedereen met een smartphone rond met ingebouwde camera. Het Amerikaanse leger liet weten dat het ging om de restanten van een neergestorte geheime surveillanceballon. De lijken van buitenaardse wezens waren volgens een officieel rapport  geen lijken maar levensgrote crash-test dummies.

Roswell UFO Incident

In 1995 was er een Londense zakenman, Ray Santilli, die beweerde over filmopnamen te beschikken waarop te zien was dat er een autopsie werd uitgevoerd op het lichaam van een buitenaards wezen. In 2006 gaf hij aan dat het om een reconstructie van waargebeurde feiten zou zijn. Wat er zich ook werkelijk afgespeeld heeft in Roswell, goed voor het toerisme is het wel: Roswell noemt zich alien capital of the World en trekt jaarlijks veel toeristen.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Internet

Tags: historie, google doodle, roswell

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord