abonneren

Google Chrome-browser naar versie 14

Google heeft versie 14 van de Chrome-browser nu officieel als stabiele versie uitgebracht. Tot nu toe verkeerde versie 14 nog in het bèta circuit.

Met deze nieuwe versie repareert Google tegelijk 31 lekken. Van die lekken hebben er 15 het predikaat ‘ high’ meegekregen, 10 zijn ‘medium’ en de resterende zijn zijn ‘ low’ qua risico en impact. De update naar versie 14.0.835.163 gebeurt overigens automatisch.

Bonus
Google geeft bij elk lek ook aan wie het bedrijf erop geattendeerd heeft. In een aantal gevallen zijn deze melders beloond met een beloning. Zo kreeg Sergey Glazunov 2337 dollar. Het is niet de eerste keer dat Glazunov op deze manier wat bijverdient: wie de Security Hall of Fame van Google bekijkt, ziet zijn naam tientallen keren voorbijkomen. Hij heeft inmiddels al vele tienduizenden dollars verdiend met het opsporen van beveiligingslekken.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord