abonneren

Google+ (5): Doorsturen voorkomen

Google+ biedt de mogelijkheid om in de sectie Updates berichten met andere kringen te delen. Soms stel je een vraag, plaats je opmerking of post je een foto in een bepaalde kring. Je wilt niet dat jouw input onder ogen van andere kringen komt, want voor je het weet gaan zaken een eigen leven leiden.

Gelukkig kun je dat voorkomen. Verstuur het bericht aan de kring(en) voor wie het is bedoeld. Het verstuurde bericht verschijnt bovenaan in de sectie Updates. Ga naar het bericht en klik in de rechterbovenhoek op het grijze pijltje. In het uitrolmenu kies je voor Opnieuw delen uitschakelen. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags: