abonneren

Google+ (5): Doorsturen voorkomen

Google+ biedt de mogelijkheid om in de sectie Updates berichten met andere kringen te delen. Soms stel je een vraag, plaats je opmerking of post je een foto in een bepaalde kring. Je wilt niet dat jouw input onder ogen van andere kringen komt, want voor je het weet gaan zaken een eigen leven leiden.

Gelukkig kun je dat voorkomen. Verstuur het bericht aan de kring(en) voor wie het is bedoeld. Het verstuurde bericht verschijnt bovenaan in de sectie Updates. Ga naar het bericht en klik in de rechterbovenhoek op het grijze pijltje. In het uitrolmenu kies je voor Opnieuw delen uitschakelen. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord