abonneren

Google+ (4): Privébericht sturen

Het lijkt in eerste instantie niet mogelijk om een bericht naar één persoon uit je contactenlijst te sturen. Of toch wel?

Ga naar Update en tik in het invoervak een + of @ gevolgd door de eerste letters van de contactpersoon. Google komt op basis van deze letters met een aantal suggesties voor personen. Selecteer de juiste persoon uit dit overzicht. In het tekstveld verschijnt de contactpersoon in een grijs rechthoekje. Overigens is het ook mogelijk om meerdere individuele personen te selecteren. Herhaal daarvoor de eerder beschreven stap. Tik je bericht en klik tot slot op de groene knop Delen. Alleen de persoon voor wie het bedoeld is ontvangt het bericht. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord