abonneren

Google+ (20): Data downloaden

Het is mogelijk om informatie van je Google+ account te downloaden. Zo kun je je kringen, je profiel of alle berichten downloaden en bewaren.

Druk op de kleine profielfoto in de rechterbovenhoek. Druk op Accountinstellingen. Druk in de linkerkolom op de link Gegevens downloaden. Druk op de grijze button Je gegevens downloaden, waarna je opnieuw het wachtwoord moet ingeven. In het nieuwe scherm heb je drie opties: All your data, Choose services en Download. Kies voor Choose services. Selecteer Contacts and Circle, Prolile en Stream. Druk op Create Archive en daarna Download. Je moet wederom je wachtwoord invoeren. De bestanden staan nu op je computer. Wees niet bang dat je nu een leeg Google+ profiel hebt, want je hebt alleen een kopie van je gegevens gedownload van de huidige situatie. 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord