abonneren

Google+ (18): Ongewenste mail voorkomen

Het is mogelijk dat mensen vanuit jow profielpagina een mail sturen. Dat kan via de link op je profielsite. Deze mogelijkheid kan ook ongewenste gevolgen hebben. Het gevaar van ongewenste en spamberichten ligt op de loer.

Gelukkig kun je hier wat aan doen. Ga in het menu naar Privacy en onder het kopje Profiel en privacy kies je voor Zichtbaarheid van profiel bewerken. Aan de linkerkant van het scherm klik je op Een e-mail verzenden. Je ziet een nieuw dialoogvenster met de naam Wie kan mij een e-mail sturen? Haal het vinkje weg bij Mensen toestaan mij te e-mailen. In het uitrolmenu selecteer je Iedereen op het web. Je zult nu geen ongewenste mail ontvangen. Bedenk wel dat deze oplossing wel een nadeel heeft: goedwillende personen kunnen je via Google+ ook niet meer via email bereiken. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord