abonneren

Google+ (10): Foto’s beperkt delen

Natuurlijk wil je foto’s van dat te gekke feestje met je contacten op Google+. Maar het blijkt dat je chef is ook lid van Goolge+ en hij maakt deel uit van een of meer van jouw kringen. Natuurlijk wil je niet zien dat jouw chef foto’s onder ogen krijgt van jou op dat feestje waar je wellicht iets te diep in het glaasje hebt gekeken.

Gelukkig heb je Google+ controle over wie jouw foto’s kunnen bekijken. Bij het uploaden van foto’s kies je voor Album delen. Je hebt de keuze uit Uitgebreide kringen, Alle Kringen, Een of meer kringen. Kies je voor Een of meer kringen dan kun je zelf de kring(en) selecteren die jouw foto’s mogen zien. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Laatste Vacatures