abonneren

Gmail: Gekleurde Labels

Gmail heeft sinds kort verbeterde labels waarmee u kleuren aan e-mails kunt toekennen, zodat u snel kunt zien waarop de mail betrekking heeft. U maakt hiervoor eerst labels aan waaraan u vervolgens een bepaalde kleur toekent. Klik in Gmail op labels bewerken in de linkerkolom en maak een nieuw label door een naam in te tikken en op Maken te klikken.
In de lijst met labels ziet u een vierkantje rechts naast de naam. Klik hierop om een kleur te kiezen.

Vreemd genoeg werken labels met het gebruik van kleuren op het moment van schrijven alleen als u Gmail hebt ingesteld op English (US). Dit doet u door op Instellingen te klikken en te kiezen voor English (US) als Weergavetaal en op Wijzigingen opslaan te klikken. Gmail zal nu wel in het Engels zijn. Mogelijk zijn kleurenlabels op het moment van publicatie ook beschikbaar in het Nederlands.

U kent een label toe aan een bericht door het bericht te selecteren en op het pijltje naast Meer acties te klikken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord