abonneren

Gerucht: Google komt met Facebook-concurrent

Een enkele boodschap op de Twitter-pagina van Kevin Rose zorgt voor rumoer in de internetgemeenschap. Rose, oprichter van Digg, beweert uit zeer betrouwbare bron vernomen te hebben dat Google met een Facebook-concurrent op de proppen wil komen.De naam van de Facebook-concurrent zou Google Me zijn.
Eigenlijk is het niet zo vreemd als de geruchten op waarheid zouden berusten, want Facebook heeft zich inmiddels tot een grotere concurrent van Google opgeworpen dan Microsoft. De vraag is echter of Google wat fatsoenlijks van de dienst weet te maken. De zoekgigant heeft de sociale netwerkdienst Orkut nooit tot bloei weten te brengen en ook Google Buzz, een concurrent voor Twitter, kan niet echt als succes aangemerkt worden.

Kevin Rose's Twitter

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord