Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

FlightTrack

Voor mensen die vaak het vliegtuig pakken, is FlightTrack een essentiële aanschaf. Deze applicatie geeft actuele updates van de laatste vertrektijden. De manier waarop dat gebeurt, is op het briljante af. Vluchttijden en vertrekhallen vormen vanzelfsprekend de hoofdmoot, maar de grootste attractie van FlightTrack is de grafische weergave van uw vlucht met satellietbeelden.
Grappig is dat u zaken als locatie, hoogte en snelheid kunt opvragen. Daarnaast geeft FlightTrack melding van de weersomstandigheden, zodat u rekening kunt houden met turbulentie en vertragingen.
€ 3,96, 2993 KB

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie