abonneren

Firefox: Mailen met Gmail

Wanneer u in Firefox op een e-maillink klikt, zal het standaard mailprogramma worden geopend. Wilt u echter dat er vanuit Firefox Gmail wordt gebruikt, dan is dat geen probleem. Tik in het adresveld eerst about:config en verander de waarde van de instelling network.protocol-handler.external.mailto naar true.
Open Gmail in een tabblad en tik vervolgens in het adresveld: javascript:window.navigator.registerProtocolHandler("mailto","https://mail.google.com/mail/?extsrc=mailto&url=%s","GMail") en klik op de knop Toepassing toevoegen.

Klik in het menu op Extra en kies Opties. Open vervolgens het tabblad Toepassingen en klik op mailto. Selecteer vervolgens GMail gebruiken en klik op OK.

Als u nu op een link klikt om iemand te mailen zal Gmail geopend worden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord