abonneren

Firefox: Extensies Installeren

Als u in Firefox 3 een extensie wilt installeren, dan zal de knop installeren een aantal seconden grijs blijven voordat hij actief wordt. Hierdoor is het mogelijk om nog even na te denken of u de extensie wel echt wilt installeren.Het is natuurlijk wel vervelend om steeds maar te wachten als u vaak extensies installeert.
Als u wilt dat de knop Installeren direct beschikbaar is, tikt u in het adresveld about:config gevolgd door Enter. Zoek de instelling security.dialog_enable_delay en dubbelklik hierop om de waarde te veranderen in 0. Sluit vervolgens het tabblad about:config. De knop Installeren is direct beschikbaar.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord