abonneren

Firefox 9 nu ook voor Android

Firefox 9 is er nu ook in een mobiele versie voor Android. De browser voor zowel tablets als smartphones is door Mozilla aangepast zodat het er beter uitziet op tablets en er makkelijker mee te werken is.

De browser is op de SD-kaart te installeren en neemt dan maar 128KB in beslag. Met de Firefox Sync optie in de nieuwe ‘Awesome Screen’ kun je eenvoudig je instellingen zoals browser-geschiedenis, tabs, bookmarks en wachtwoorden synchroniseren met je desktop. 

Magazine-look
Mozilla geeft aan dat het meer voor een soort magazine-look gaat met de nieuwe Firefox 9 for Android. Met de Action Bar in Firefox kan snel worden genavigeerd, met de back-, forward- en bookmark-knoppen. One-touch bookmarks maakt het mogelijk om een icoontje toe te voegen aan je Android home scherm, Handig voor je favoriete websites en apps.

Nu te downloaden
Klinkt allemaal goed maar de gebruikers op de Android Market lijken nog niet overtuigd te zijn getuige de reacties van gebruikers die de browser te traag vinden. Probeer het zelf door Firfox 9 for Android hier uit de Android Market te downloaden. Mocht je Firefox 9 voor de desktop gemist hebben, lees dan ons bericht.

Via: Toms Guide

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags: