abonneren

Eindexamentraining met gratis ExamenApp

De eindexamens zijn weer van start gegaan en de scholier kan zich nu ook voorbereiden met de gratis ExamenApp.

De app bevat 51.000 officiële examenvragen voor in totaal 81 examenvakken op alle schoolniveau’s. Zelfs de minder gangbare vakken als Spaans en filosofie zijn vertegenwoordigd in de app. In totaal kunnen meer dan 1400 verschillende examens gemaakt worden.

Met behulp van de officiële methode van het CvE (College voor Examens) wordt een exacte berekening van het cijfer gemaakt. Deze berekening wordt ook toegepast op oudere examenvragen.

De ExamenApp kan d.m.v. Adobe’s Air op zowel Windows, Apple en Linux worden gebruikt. De app is hier en hier te downloaden

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord