abonneren

Eind 2010 zijn er 2 miljard internetters

Voor het eind van het jaar zullen er wereldwijd meer dan twee miljard mensen aangesloten zijn op het internet.Dit voorspelt de VN organisatie International Telecommunication Union naar aanleiding van een onderzoek. In het afgelopen jaar steeg het aantal internetters van 1,4 miljard naar 1,6 miljard. In de afgelopen 5 jaar is het aantalgebruikers van internetverdubbeld.
Slechts 8 procent van de wereldbevolking heeft een breedbandaansluiting.

Op dit moment bevindt 65 procent van de internetters zich in welvarende landen. In ontwikkelingslanden is dit percentage 13,5 procent maar het verschil neemt af. Op het gebied van mobiele telefonie komen de ontwikkelingslanden nu al goed mee, met de verspreiding van mobiele netwerken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord