abonneren

Eigen tweetknop van Twitter

Twitter komt met een zelf ontwikkelde knop die websites kunnen opnemen in hun site. Met deze knop wordt met één klik een link naar de betreffende pagina opgenomen in een tweet.De knop is vergelijkbaar met de Like-knop van Facebook, waarmee je snel een bericht of site kunt delen met je Facebook-vrienden.
De tweetknop is voor iedereen beschikbaar en kan eenvoudig met een paar regels code aan een website worden toegevoegd. Naast de knop verschijnt een getal, dat aangeeft hoe vaak er op de knop gedrukt is. De tweetknop maakt het eenvoudig links te delen via het sociale netwerk Twitter. De knop opent in een nieuw venster een nieuwe tweet met een link naar de (verkorte) url. Het is hier mogelijk om meteen een eigen bericht toe te voegen. Twitter hoopt met deze knop het gebruik van de berichtendienst te bevorderen.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord