abonneren

Download definitieve versie Firefox 4 is al beschikbaar

De definitieve versie van Firefox 4.0 is nu al te downloaden, hoewel de officiële release pas morgen is.

De website van Firefox is nog niet bijgewerkt, maar de downloads zijn al wel te vinden:

Firefox 4.0 Windows

Firefox 4.0 Linux

Firefox 4.0 Mac

De browser komt in verschillende 80 talen, is een stuk sneller dan de vorige versie en beschikt over een volledig nieuwe interface.

Zo zijn de tabbladen nu boven de adresbalk geplaatst. Handig is de mogelijkheid om een tabblad vast te zetten vergelijkbaar met de functie in Google Chrome met als gevolg dat een tabblad minder ruimte inneemt, bijvoorbeeld handig voor mail.  Nieuw is ook Firefox Panorama, een functie om een set tabbladen te groeperen.

De opties zijn te vinden onder de nieuwe oranje 'Firefox' knop die boven in de linkerhoek is geplaatst. Na een druk op de knop bereikt je opties als privé-navigatie, bladwijzers, geschiedenis en de add-ons. De nieuwe versie van de browser is verder uitgebreid met Firefox Sync om zodoende geschiedenis, wachtwoorden, bladwijzers en open tabbladen te kunnen synchroniseren. Hiervoor is een account vereist.  Het voordeel hiervan is dat je overal waar je Firefox gebruikt, beschikt over je favorieten, geschiedenis, etc.

Via: WebSonic.nl

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord