Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Clouddiensten populair bij Nederlanders

Uit een recent onderzoek van MSN onder 10.544 respondenten in 15 landen in Europa en Zuid-Afrika blijkt dat clouddiensten regelmatig door Nederlanders worden gebruikt.

In Nederland deden 1.280 mensen aan het onderzoek mee. Een derde van alle Nederlanders gebruikt dagelijks de cloud vanaf twee apparaten, zoals pc of smartphone. Twintig procent van de respondenten benaderen hun bestanden in de cloud vanaf drie of meer apparaten. Tweederde van de respondenten slaan bestanden online op. Zaken die gebruikers online opslaan zijn foto's, email berichten, documenten, spreadsheets en presentaties. Uit het onderzoek blijkt tevens dat gebruikers slechts een klein gedeelte van bestanden die op hun pc staan ook online opslaan. Privacy en veiligheid zijn twee zaken waarover consumenten zich bij het gebruik van clouddiensten zorgen maken. Binnenkort staat een groot overzichtsartikel van online opslagdiensten in PCM. In dit artikel zal PCM de verschillende diensten kritisch met elkaar vergelijken. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie