abonneren

Chrome: Site als pictogram op browserbalk

Het is mogelijk om een site als een pictogram op de browserbalk weer te geven. Als je op dat pictogram klikt, opent deze site.

Zorg er wel voor dat de bladwijzerbalk altijd zichtbaar is. Dat doe je via het pictogram Gereedschap, Extra, Bladwijzerbalk altijd weergeven. Klik nogmaals op het pictogram Gereedschap en ga naar Extra, Bladwijzerbalk altijd weergeven. Klik nog eens op het pictogram Gereedschap en kies voor Bladwijzerbeheer, Bladwijzerbalk. Aan de rechterkant rechtsklik je op een site uit het overzicht. Kies Bewerken. Verwijder nu de naam van de website in dit overzicht. Laat het internetadres ongemoeid. Als je dat doet, zie je hierna alleen een pictogram van de website op de browserbalk staan. Als je op dit pictogram klikt, wordt de daaraan gekoppelde website geopend. 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord