Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Chrome: Automatisch formulieren invullen

Voortdurend je adresgegevens invoeren op een website kan vervelend zijn. Chrome kan de helpende hand bieden door gegevens als straat, postcode en woonplaats automatisch in te vullen. Dat scheelt weer tijd en energie.

Klik op het pictogram Gereedschap, Opties. In Opties voor Google Chrome klik je op het tabblad Persoonlijke items, Automatisch aanvullen voor formulieren. Klik op Opties voor Automatisch aanvullen. In het gelijknamige dialoogvenster zet je een vinkje bij Automatisch aanvullen inschakelen om webformulieren met een klik in te vullen. Klik op Adres Toevoegen. Voer jouw gegevens in en klik op Opslaan. Er is ook nog een knop Creditcard invoeren. Uit veiligheidsoverwegen is het beter om je creditcardgegevens elke keer handmatig in te vullen. Als je namelijk kiest voor automatisch aanvullen van je creditcardgegevens en je pc of laptop komt in verkeerde handen, dan kunnen er nare dingen gebeuren. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie