abonneren

Cheese

Laatst betaalden we € 10 voor slechts vier pasfoto's. Alleen maar omdat zo'n foto aan een aantal strenge eisen moet voldoen voor je rijbewijs, paspoort en visum, betaal je plots € 2,50 per fotootje!U begrijpt dat we de site Maakjepasfoto.nlmeteen in onze Favorieten hebben gezet.
Via deze site upload je een eigen foto - gemaakt volgens de aanwijzingen op de site (denk aan witte achtergrond, het juiste licht, aanzet oren zichtbaar, etc) - die je vervolgens via een wizard op de juiste manier uitsnijdt. En klaar is Kees!

U kunt de foto's laten mailen en zelf afdrukken (op eigen printer of via een afdrukcentrale) of u kunt kiezen voor gemak en de foto's geprint en wel laten opsturen. Zelf printen kost ca. € 2,50, afhankelijk van de transactiemethode die u kiest. Wilt u dat de foto's afgedrukt in uw brievenbus vallen, dan betaalt u ca. € 2,50 meer. U betaalt dus sowieso vijftig procent minder dan in de winkel. Bijkomend voordeel: u krijgt altijd het originele fotobestand gemaild, dus mocht u nog extra foto's bij willen maken dan kan dat.

www.maakjepasfoto.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord