abonneren

Check In met Google Latitude voor iPhone

Er is een nieuwe versie van Google Latitude voor de iPhone. Met deze nieuwe versie kun je nu inchecken op locaties en belangrijke plaatsen (places). Je kunt de Latitude ook automatisch laten inchecken, zodat je vrienden altijd weten waar je bent.

Hoewel Google Latitude een van de eerste apps was die locatieinformatie bijhoudt, die je kunt delen met anderen, hebben andere apps als Foursquare het inchecken op belangrijke locaties populair gemaakt. Google volgt nu deze trend en maakt Latitude tot een universele locatie-app. Net als bijvoorbeeld bij Foursquare krijg je kwalificaties als je vaak op een bepaalde locatie komt als “Regular,”, “VIP” of “Guru”.

Lattitude zorgt er ook voor dat je automatisch weer uitcheckt als je ergens weggaat. Het inchecken kan zowel automatisch als handmatig. Bij het handmatig inchecken worden er suggesties gegeven over waar je wellicht bent. Zo kun je inchecken op de naam van een bedrijf of een restaurant.

Google Latitude werkt naadloos samen met Google Maps. De check in-berichten worden verstuurd via Googles berichtenservice Buzz. Voor Android bestond de incheckfunctie al sinds vorige maand. Nu is hij dus ook beschikbaar voor de iPhone App.

Via: Google Blog

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord