abonneren

Boek(aan)delen

Hebt u altijd al aspiraties gehad om een boek te schrijven, maar blijft het bij dagdromen over dat schrijverschap? Of hebt u ooit al een aantal hoofdstukken geschreven, maar bent u bang dat het toch nooit uitgegeven zal worden?Nu is de tijd om al die twijfels overboord te zetten, want wellicht hebt u een verborgen talent. En het mooie is: u bent hier zo achter.
Schrijf (minimaal) tien pagina's, maak een account aan op TenPages.com en deel uw manuscript met de aandeelhouders. Inderdaad: TenPages.com werkt net als SellABand.com, waar je aandelen in artiesten en bands kunt kopen. Bij TenPages.com ontmoeten schrijvers, lezers en uitgevers van het boek elkaar. Er is wel een tijdslimiet: binnen vier maanden dient u 2000 aandelen van € 5 te verkopen, waarna het boek uitgegeven wordt. Aandeelhouders delen mee in de opbrengst en worden in het boek vermeld. Dus gooi alle schroom van u af en meldt u aan bij TenPages.com. Wie weet schuilt er wel een nieuwe Mulisch in u!

www.tenpages.com

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord