abonneren

Bing zonder achtergrondafbeelding

De welkomstpagina van Bing bevat een grote afbeelding die elke dag wisselt. Als je in de rechteronderkant op het colofonpictogram klikt, zie je waar deze foto is gemaakt en hoe de fotograaf heet.

De Amerikaanse versie van de afbeelding bevat een aantal hotspots: interactieve plekken op de foto die pas actief worden als je er met de muiscursor overheen gaat. Beweeg je over zo'n plek, dan verschijnt er een stukje tekst over iets dat betrekking heeft op dat specifieke onderdeel van die foto. Wil je daar meer over weten, dan kun je doorklikken.

Heb je nu helemaal geen behoefte aan zo'n grote foto op de startpagina, dan kun je ervoor kiezen om deze niet te laten zien. Hoe doe je dat?

Typ in de adresbalk van je browser het internetadres: " www.bing.com/?rb=0 "

Als je dit specifieke adres opslaat in je favorieten of bladwijzers, tover je voortaan snel de zoekmachine Bing zonder grote foto op je scherm.

Heb je na een tijdje toch weer behoefte aan een kleurrijke achtergrondfoto, dan vervang je in het internetadres de 0 weer door een 1 of je tikt gewoon www.bing.com of www.bing.nl in.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags: