abonneren

Bing: Vertalen

De zoekmachine van Microsoft, bing.com, kun je ook gebruiken als vertaalmachine. Hier leggen we uit hoe. Stel, je wilt een stuk Engelse tekst naar het Nederlands vertalen. In het invoervak van Bing tik je in: "translate english dutch".

Het eerste zoekresultaat bevat een link naar de Bing Translator. Klik op deze link en je krijgt een nieuwe internetpagina met twee grote tekstvakken. Bij "Vertalen van" staat de optie Engels al geselecteerd. Bij "Vertalen naar" staat Nederlands al ingevuld.

In het linkertekstvak plak je de Engelse tekst. Klik op "Translate". Je ziet de vertaling in het rechter tekstvak verschijnen. De Bing Translator ondersteunt vele talen.

Overigens kun je via Bing ook het Engelstalige woordenboek raadplegen. In het zoekvak van Bing typ je "define", "definition" of "what is" in, met daarachter het woord dat je op wilt zoeken. Nu wordt de Encarta Word English Dictionary geopend. Deze laatste optie werkt vooralsnog alleen in de Amerikaanse versie van Bing.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord