Beterspellen.nl is de beste website van het jaar

Beterspellen.nl, waar bezoekers hun kennis van de Nederlandse spellingsregels kunnen opfrissen, is uitgeroepen tot beste website van het jaar 2013. De educatieve website werd bovendien door het Nederlandse publiek verkozen tot populairste website in de categorie Educatie.

De jaarlijkse prijs voor de beste websites volgens Nederlandse internetters werd afgelopen donderdagavond voor de dertiende keer uitgereikt in Amsterdam. Beterspellen.nl stootte met zijn winst de technologiesite Tweakers van de troon als beste website.

Prijzen werden verdeeld in twintig categorieën en bezoekers konden stemmen op hun favoriete website. In iets minder dan een maand is er ruim 864 duizend keer op websites gestemd, laat organisator en marktonderzoeksbureau Metrixlab weten. Beterspellen.nl kreeg de hoogste beoordeling van de websites in alle twintig categorieën. Tweakers won de prijs voor beste nieuws- en informatiesite en NU.nl won de populariteitsprijs in deze categorie.

Videosite YouTube is het populairst in de categorie Media en Entertainment, 24Kitchen won in de categorie Eten & Drinken en Zylom is de beste en populairste website.

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Review, Internet

Tags: beterspellen.nl