abonneren

2 Tips voor Firefox

Adres automatisch afmaken en geen favicon in adresbalk.ADRES AUTOMATISCH AFMAKEN

Als u in Firefox een adres begint in te tikken dat mogelijk al eens eerder is gebruikt, dan zal Firefox u onder de adresbalk suggesties geven. U kunt Firefox ook zo instellen dat er alvast een suggestie in de adresbalk verschijnt, zodat u mogelijk nog sneller naar de gewenste website kunt.

Om dit in te stellen, tikt u in de adresbalk van Firefox about:config en drukt u op Enter. Zoek de optie browser.urlbar.autoFill en dubbelklik erop om hem op True te zetten. Als u nu een adres in de adresbalk begint te tikken, zal Firefox het alvast proberen af te maken.

GEEN FAVICONS IN ADRESBALK
Veel websites maken gebruik van favicons,kleine pictogrammen die getoond worden voor het adres. Wanneer u hier geen prijs op stelt en altijd het normale pictogram wilt zien, dan kunt u dit in Firefox instellen.

Tik in het adresveld about:config en zoek de opties browser.chrome.favicons en browser.chrome.site_icons. Dubbelklik op beide opties om ze op False te zetten. Start vervolgens Firefox opnieuw op om de verandering door te voeren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord