abonneren

X6570

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Test resultaten
  3. > Specificaties
Lexmarks meest veelzijdige all-in-one voor kantoortoepassingen met scanner sheetfeeder en fax.

De X6570 combineert een printer met een vlakbedscanner met automatische papierdoorvoer, een fax en een geheugenkaartlezer. Standaard voorzien van een draadloos wifi netwerk is hij eenvoudig te delen met meerdere gebruikers. Printen, scannen, kopiëren, faxen en fotoprinten is allemaal mogelijk met dit apparaat. Automatisch dubbelzijdig printen is ook standaard bij deze printer.

Gebruiksgemak

Omdat het apparaat kennelijk meer op kantoorgebruik gericht is moet hij het doen met een tweeregelig tekstdisplay. De vertalingen van de software in de printer zijn soms zo raadselachtig en de bedieningsstructuur is zo omslachtig, wat aanleiding is tot gebruikersfrustraties. Deze eigenschap deelt deze aio met de veel gelijkenis vertonende Dell 948. De snelheid van de printer is behoorlijk goed en de printkwaliteit ook. De printer gebruikt Lexmark gepigmenteerde Evercolor inkt, waarmee Lexmark een lange levensduur van fotoprints claimt.
Voor het fotoprinten is er een optionele fotocartridge. Bij het fotoprinten heeft deze printer hoge inktverbruikskosten.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • wifi
  • duplex
  • sheetfeeder
  • fax
  • bedieningsongemak
  • inktgebruik
Een veelzijdige mfp voor kantoortoepassingen. Fotoprinten is niet goedkoop.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie