abonneren

X4850

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Test resultaten
  3. Specificaties
Een multifunctionele thuisprinter met fotoprintfunctionaliteit.

Deze all-in-one is uitgerust met een vlakbed cis-scanner een kleurendisplay en een geheugenkaartlezer. Dankzij een draadloze netwerkvoorziening is hij snel op het netwerk te gebruiken. Hij kan ook rechtstreeks via usb aan de pc worden aangesloten, alleen samen gaat het niet zo goed. De printer gebruikt gecombineerde printkop/inktcartridges, normaal in zwarte en driekleurenuitvoering. Voor fotoafdrukken in zeskleuren is er een optionele fotocartridge.

Kwaliteit

De printer heeft een redelijke tot goede printkwaliteit en is behoorlijk snel en kan ook standaard automatisch dubbelzijdig printen. De printer gebruikt Lexmark gepigmenteerde Evercolor inkt, waarmee Lexmark een lange levensduur van fotoprints claimt.

Bediening

De bediening is eenvoudig maar soms irritant omslachtig. De door ons bepaalde inktkosten zijn redelijk. Voor het rechstreeks printen van foto�s vanaf een flashkaartje heeft ook deze aio een indexprintfunctie. Helaas is het ons niet gelukt die te gebruiken, want de bijbehorende scanfunctie weigert het vel met de aangestreepte foto�s te herkennen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • wifi
  • duplex
  • indexprint werkt niet
Een redelijk goede behoorlijk snelle allround all-in-one, die ook eenvoudig draadloos te gebruiken is.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags: