abonneren

Stylus DX9400F

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Test resultaten
Epsons vier-in-een printer voor (thuis)kantoortoepassingen kan printen, scannen, kopiëren en faxen.

Voor thuis of kleinzakelijk gebruik, als u niet te veel print, bent u klaar met deze veelzijdige alles-in-één printer. De automatische document doorvoer is handig voor het scannen, kopiëren of faxen van meerdere pagina's. Dat scannent gaat ook behoorlijk snel. Ook een een of twee foto's scannen op de glasplaat doet de scanner vlot en met een goede scankwaliteit. Teksten scannen en via ocr omzetten naar word documenten? Dankzij het meegeleverde Abby Finereader ocr programma is ook dat snel gepiept.

Printer

De printer is van het piëzo elektrische inkjet type wat we van Epson gewend zijn. Ook deze printer gebruik te Epson durabrite gepigmenteerd inkten die voor een goede afdrukkwaliteit zorgen op normaal papier. Ook op semi glanzend fotopapier maakt de printer goede fotoafdrukken. Dankzij het meegeleverde netwerkkastje is de printer ook via een bedraad of draadloos netwerk te gebruiken.

Indexprint

Voor het kopiëren en rechstreeks fotoafdrukken van een geheugenkaartje of pictbridge-camera is geen pc nodig. De printer beschikt over een indexprint functie. De gewenste afdrukken aanstrepen, inscannen en de foto's worden afgedrukt.

PluspuntenConclusie
  • Veelzijdig
  • Netwerk+ wifi
  • Automatische documentdoorvoer
Een handige compacte vlotte multifunctionele printer met een goede printkwaliteit, die dankzij zijn netwerkinterface overal toepasbaar is.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Laatste reactie