abonneren

Pixma MX700

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Test resultaten
  3. > Specificaties
Canons eenvoudige kantoor-mfp is er één voor de meer zakelijke gebruiker. Hij heeft een automatische document doorvoer waarmee het eenvoudig is een document bestaande uit meerdere vellen te scannen.

De multifunctionele printer combineert het printen met scannen kopiëren en faxen. Net als de andere eenvoudige Pixma printers is het een vierkleuren printer met gescheiden printkop en losse inkttankjes per kleur. Zo heeft hij een groot tankje met gepigmenteerde zwarte inkt gebruikt voor het printen van tekst.
Dankzij een flashcardlezer een een weliswaar klein 1,8 inch kleurendisplay is het apparaat ook geschikt voor het verwerken en printen van foto’s van digitale camera’s. De printkwaliteit is in alle opzichten goed.

Snelheid

Ook de snelheid is uitstekend. De afdruksnelheid van zwarte tekstpagina’s met 15 ppm bijzonder goed.
Kopiëren scannen, inclusief het scannen en via ocr omzetten van tekst naar bewerkbare bestanden doet het apparaat prima. Jammer is dat ook hier de handige functies als indexprint, cd-print en duplex printen zijn weggelaten evenals een fatsoendelijke onderste papierlade. Er is wel een opening om papier in te plaatsen maar die kan alleen gebruikt worden als de printer is opengeklapt.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • snel
  • sheetfeeder
  • gescheiden inkt
  • geen indexprint
  • geen cdprint
  • geen duplex
Een snelle en efficiënte multifunctionele printer voor het (klein)zakelijke gebruik.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie