abonneren

Photosmart C7280

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Test resultaten
  3. > Specificaties
Een zeskleuren all-in-one printer voor meer kantoortoepassingen met sheetfeeder dupexunit en fax.

HP introduceerde een paar jaar geleden zijn nieuwste scalable inkjet technologie. Hierbij gebruikt HP grote vaste printkoppen en losse gescheiden inktankjes per kleur. De hiermee ontwikkelde printengine zien we in steeds meer nieuwe HP inkjet printers terug. HP is met deze technologie weer helemaal bij, met een uitstekende 6-kleuren fotokwaliteit, hogere snelheid en grote efficiÃ�«ntie in het inktgebruik. Alleen aan de onderkant van het grote leveringsprogramma van HP vinden we nog printers terug met de al geruime tijd bestaande printertechnologie met gecombineerde printkop/inktcartrdiges.

Veelzijdig

Voor het meer zakelijke (thuis)kantoorgebruik heeft HP deze all-in-one die dezelfde printer bevat als de C8180 maar in plaats van een transparanten scanoptie een automatische documenttoevoer en een duplexunit voor het dubbelzijdig afdrukken. Ook heeft deze aio een fax zodat alle kantoortaken: printen, scannnen, kopieren en faxen zijn vervuld. Er is ook een flashcardlezer en een iets kleiner kleurendisplay, zodat ook het fotoafdrukken goed is voorzien. Aansluiten gaat via netwerk, wlan of usb. Bluetooth is optioneel. Verbazend is dat HP, die als eerste met een handige indexprint/scan functie is gekomen, deze ook als eerste weer weglaat.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • kwaliteit
  • gescheiden inkttanks
  • duplex
  • sheetfeeder
  • fax
  • netwerk
  • scannen naar pc traag
Een uitstekende veelzijdige multifunctionele printer, bijzonder geschikt voor kantooroepassingen, gecombineerd met uitstekende fotoafdrukkwaliteit.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Laatste reactie