abonneren

Photo 928

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Test resultaten
  3. Specificaties
Een eenvoudige en goedkope MFP met fotofunctie.

Dankzij een helder en 2,4 inch groot kleurenscherm is het eenvoudig rechtstreeks foto afdrukken van pictbridge camera of geheugenkaart. De printer gebruikt cartridges met gecombineerde inkt en printkop. Voor afdrukken op normaal papier een zwarte cartridge en een driekleurencartridge. Voor het afdrukken in zeskleuren fotokwaliteit is er een optionel fotocartridge met fotocyaan en fotomagenta en fotozwart. De foto afdrukken op fotopapier worden hiermee wel iets beter. Toch komt de kwaliteit niet boven ons oordeel goed uit.

Snelheid

De printer neemt voor het fotoafdrukken wel de tijd. Een A4 vanaf de pc daar doet hij toch al snel 4 minuten over. Randloos afdrukken op 10 x 15 formaat al dan niet rechstreeks neemt zo�n 5 minuten.
De cis-scanner is van redelijke kwaliteit. Een kopietje maakt deze printer in 48 seconden. De bediening is zowel op het apparaat als met de software op de pc redelijk eenvoudig.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • goedkoop
  • compact
  • lawaaiige scanner
De Dell Photo 928 is een van de eenvoudigste multifunctionele printers met een redelijk goede afdrukkwaliteit en redelijke kosten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags: