abonneren

Nieuwe HP Officejet printers

HP introduceert nieuwe printers voor kleine tot middelgrote bedrijven, oftewel het MKB. De HP Officejet 6600, 6700 Premium, 4620 e-All-in-Ones en de HP Officejet 6100 ePrinter zijn toegevoegd aan HP's zakelijke inkjetportfolio. De printers zullen deze maand beschikbaar zijn.

De nieuwe HP Officejet printers zijn sneller dan hun voorgangers en beschikken allemaal over de mogelijkheid om te printen vanaf een smartphone of tablet vanaf bijna elke locatie met HP ePrint (waarvoor natuurlijk wel een actieve internetverbinding en een HP ePrint account nodig is).

HP claimt dat de afdrukken van de HP Officejet 6600, 6700 en 6100 beter bestand zijn tegen water, vervagingen en markeerstiften dankzij HP's nieuwe Officejet Pigment Ink-technologie. Wat waterresistentie betreft moeten we er wel bij vermelden dat HP voor deze test ColorLok papier heeft gebruikt.

HP Officejet 6600 e-All-in-OneDe HP Officejet 6600 e-All-in-One heeft een gespecifieerde printsnelheid van 14 pagina’s per minuut in zwart en 8 pagina's per minuut in kleur. De Officejet 6600 ondersteunt wifi (2,4 GHz) en beschikt over geautomatiseerde documentinvoer (ADF) en een 2,6 inch touchscreen waarmee ook zakelijke apps op de printer geïnstalleerd kunnen worden. De HP Officejet 6600 e-All-in-One kost € 149.

 

 

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-OneDe HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One beschikt over dezelfde functies als de HP Officejet 6600 e-All-in-One en is, maar print volgens HP wel sneller: 16 pagina's per minuut in zwart en 9 in kleur. Verder beschikt de 6700 over een USB-ingang aan de voorkant, ethernet-verbinding en een module om dubbelzijdig te printen. De HP Officejet 6700 e-All-in-One Premium kost € 179.

 

 

HP Officejet 6100 ePrinter

De HP Officejet 6100 ePrinter is een goedkoop instapmodel die zowel draadloos als niet-draadloos werkt. De afdruksnelheid is gespecificeerd op 16 pagina's per minuut in zwart en 9 in kleur. De HP Officejet 6100 ePrinter is verkrijgbaar voor € 99.

 

 

HP Officejet 4620 e-All-in-One

De HP Officejet 4620 e-All-in-One is speciaal gericht op kleine bedrijven en beschikt over een fax-, scan- en kopieerfunctie. De afdruksnelheid is gespecificeerd op 8 pagina's per minuut in zwart en 7,5 pagina's per minuut in kleur. Snelheid is voor kleine bedrijven kennelijk minder belangrijk. De HP Officejet 4620 is gemaakt van recyclebaar plastic en wordt verstuurd in 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal. De HP Officejet 4620 e-All-in-One kost € 119.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe HP Officejet-lijn.

 

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Inkjetprinters

Tags: Printers, officejet, e-print

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord