abonneren

Lexmark Pinnacle Pro 901

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Test resultaten
  3. Specificaties
Deze all-in-one bevat naast wifi en usb ook een ethernetaansluiting. Tevens is een fax aanwezig. Handig is de sheetfeeder bovenop de scanner die uitstekend werkt.

De installatie gaat stap voor stap, waarbij zelfs het uitpakken wordt behandeld. Het plaatsen van cartridges verloopt niet prettig. Deze moeten hard ingeduwd worden, terwijl het mechanisme niet stevig aanvoelt. De Pinnacle heeft een touchscreen dat plezierig werkt en te verbinden is met internet. Vervolgens kunt u via Lexmarks SmartSolutions-website apps toevoegen. Het is alleen jammer dat de meeste apps niet Nederlands georiënteerd zijn.

Het kopiëren van documenten gaat in eerste instantie supersnel, maar dat komt doordat de conceptinstelling standaard aan staat. Dit levert lelijke kopieën op. Als we deze normaal instellen, krijgen we wel een fatsoenlijke kopie met een normale snelheid. Afgedrukte teksten zien er strak uit. Afbeeldingen op normaal papier, waaronder ook kleurenkopieën, zien er ook heel goed uit. De afgedrukte foto's zijn op het eerste gezicht echt heel mooi en levendig, maar zodra er witte kleuronderbrekingen zijn, bijvoorbeeld glinsteringen, gaat Lexmark met rood aan de slag. Witte streepjes op een streepjespak worden rood en ook zwart-witfoto's worden niet gespaard: zonde.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • veel mogelijkheden
  • gebruiksvriendelijk
  • onlogisch rood-gebruik, ook bij zwart-wit foto's
  • cartridges plaatsen verloopt niet fijn
De Pinnacle Pro 901 is echt een hele mooie uitgebreide all-in-one, maar het onnatuurlijk rood-gebruik verziekt afgedrukte foto's. Dit is echt heel erg jammer, aangezien de afdrukken op normaal papier wel uitstekend zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags: