abonneren

Lexmark Impact S305

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Test resultaten
  3. > Specificaties
De Impact is een zeer snelle instap all-in-one die qua printertechnologie veel op de Pinnacle Pro lijkt, de high-end all-in-one van Lexmark.

Hij is zeer gebruiksvriendelijk en de installatiesoftware stelt veel vragen om misverstanden te voorkomen. Via de meegeleverde usb-kabel dient de all-in-one ingesteld te worden voor wifi. Tevens kan de Impact S305 een pushscan uitvoeren via wifi.

Wel jammer is dat het loopwerk van de printer het papier in de middentop beschadigt. Een klein, monochroom lcd-scherm laat de werkzaamheden en status van de printer zien. De all-in-ones van Lexmark behoren overigens tot de weinigen wier driverfeedback overeenkomt met de werkelijkheid. Als de software aangeeft dat hij pagina drie uitprint, dan doet de printer dat ook.

Een groot nadeel van de Impact S305 is wel dat er geen waarschuwing wordt gegeven als een inktcartridge op is. Helaas heeft deze all-in-one net als de Pinnacle bij fotoafdrukken een probleem met rood, hoewel het hier wel minder aanwezig is. De zwart-witfoto's hebben er helemaal geen last van en zien er goed uit, maar bij witte tussenruimtes en glinsteringen komt rood toch weer de kop opsteken. Op normaal papier zien afbeeldingen en tekst er uitstekend uit.

MinpuntenConclusie
  • printer waarschuwt niet als inkt op is
  • onnatuurlijk rood-gebruik bij kleurenfoto's
In de categorie instapmodellen behoort de Lexmark Impact S305 tot de betere all-in-ones, ondanks het overmatige rood-gebruik bij kleurenfoto's.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Laatste reactie