abonneren

Intuition S505

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Een all-in-one is een handig apparaat dat zelfs zonder pc bijzonder nuttig kan zijn. Wat denkt u van kopiëren van documenten en foto's of het direct afdrukken van foto's via de geheugenkaartlezer of camera? Nog handiger worden deze apparaten wanneer ze op het netwerk worden aangesloten, zodat u ze vanaf elke computer in huis kunt bedienen.
We kijken naar de Intuition S505 van Lexmark.

De Intuition S505 is een redelijke chique all-in-one. Qua specificaties, printer-engine en snelheid is deze grotendeels gelijk aan de duurdere Interact S605, maar toch zijn er wel wat subtiele verschillen als we kijken naar de afdrukkwaliteit.

De kwaliteit van afgedrukte tekst op normaal papier is uitstekend, maar is wel iets lichter dan bij de S605. De scherpte op normaal papier is ook erg goed, net als de kleuren, hoewel de kleurovergangen hier meer in elkaar lijken te smelten. Helaas heeft ook de S505 last van lichte banding bij grote kleurvlakken. De scherpte van afgedrukte foto's zijn ietwat minder dan bij de S605, wat met name bij dunne, zwarte lijnen goed merkbaar is.

Als we naar huidtinten op de foto's kijken, dan zijn ze aan de gelige kant, wat uiteraard niet ten goede komt van de afdrukkwaliteit van foto's van mensen.

De bediening verloopt soepel via een logisch knoppenpaneel en een kleuren-lcd-scherm. De bediening spreekt redelijk voor zich. Het verwisselen van de cartridges gaat ook vrij simpel. Wel is het handig de instructies op het scherm te volgen. Deze geven zeer duidelijk aan hoe u te werk moet gaan.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • fijne bediening
  • uitstekende afdrukkwaliteit op normaal papier
  • ietwat gelige kleurzweem
De Lexmark Intuition S505 is een zeer chique apparaat dat robuust aanvoelt en van uitstekende kwaliteit is.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Laatste reactie